MUŞ / MERKEZ - YEŞİLOVA İLKOKULU

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz ve beldemizde çoşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılan Belediye Başkanımız sayın Ömer Faruk YENİLMEZ, Mercimekkale Karakol Komutanlığı ve Merkez Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu müdürü sayın Sabahattin SOLAK nezdinde etkinlikleri gerçekleştiren tüm idareci, öğretmen ve personele teşekkür eder; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Ayrıca bu güzel gösterileri hazırlayan Yeşilova İlkokulu öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda kutlama etkinliklerinin ardından fidan dikim alanında öğrencilerimizin katılımıyla çevre düzenlemesi yapılarak alan fidan dikimine uygun hale getirildi. Sonrasında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber çeşitli meyve ve süs ağaçlarının dikimini gerçekleştirdik. Bu etkinlikte bizlere destek sağlayan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşı'nın 109. yıl dönümünde Anma etkinlikleri Yeşilova İlkokulu ve Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu tarafından konferans salonunda yapılan etkinliklerle öğrencilere günün anlam ve önemi aktarıldı. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan uğruna şehit olan şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 İstikal Marşı'nın kabulü münasebetiyle okulumuzda yapılan törende başta İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Onların bizlere bıraktığı bu güzel emanetlere illebet sahip çıkacağız.

Okulumuzda yapılan törende Mehmet Akif ERSOY'un bu güzel emanetinin hangi zor şartlarda yazıldığı ve ülkemiz için ne kadar önemli olduğu öğrencilerimize çeşitli etkinliklerle aktarıldı. Ayrıca törenimizde "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" 1. si Esma DEDEBEY, 2. Rümeysa ALAKUŞ ve 3. Mahsum AKPOLAT'a ödülleri verilerek teşekkür edildi. Öğrencilerimizden İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere okuyabilen öğrencilerimize ise Okul Müdürümüz Abdulbasit KILIÇ tarafından "İstiklal Marşı Okuma Belgesi" verildi.

Tören de emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Mehmet Akif ERSOY'un da dediği gibi "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın!"

Şbt

Okulumuz idareci, öğretmen ve İş-Kur personeline yapmış oldukları fedakar çalışmalardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Enver KIVANÇ tarafından verilen "Teşekkür Belgelerini" okulumuz idareci, öğretmen ve personeline takdimi yapıldı. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Şbt

Evde eğitim hizmeti görmekte olan 4/A sınıfı öğrencilerimizden Bilal ALAKUŞ'u evinde ziyaret ettik. Yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi edindik. Öğretmeni Perihan ALAKUŞ'un yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı tebrik eder, bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan ailesine de teşekkür ederiz. Öğrencimiz Bilal ALAKUŞ'un bir an önce ayağa kalkıp aramıza katılmasını temenni ederiz.

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ENVER KIVANÇ İLE BERABER OKULUMUZU ZİYARET EDEN TÜM ŞEHİT ÇOCUKLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN MELTEM KAYA VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE OKULUMUZA YAPMIŞ OLDUKLARI NAZİK ZİYARETLERİNDEN VE ÇOCUKLARIMIZA VERMİŞ OLDUKLARI HEDİYELERDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası oklumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen idareci,öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Haz

Her yıl düzenli olarak yapılan Yeşilova İlkokulu turnuvaları erkekler futbol ,kızlar parkur yarışları olarak bu yıl yeniden düzenlenmiştir. 2022-2023 eğitim öğretim yılı erkekler futbol şampiyonu, ve kızlar parkur yarışmasının birincisi okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerimiz olmuştur. Turnuva birincilerine kupaları teslim edilerek tüm öğrencilerimizle turnuvalar sonrası kutlama etkinlikleri yapılmıştır. Güzel ve eğlenceli anların yaşandığı turnuvalarımıza katılan tüm öğrencilerimi kutlar emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerime teşekkür ediyoruz.