MUŞ / MERKEZ - YEŞİLOVA İLKOKULU

ABDULBASİT KILIÇ - Okul Müdürü

01.10.1980 tarihinde Muş´tad dünyaya geldim.1986 yılında Muş /Merkez Gazi İlköğretim Okulunda öğretim hayatıma başladım. Liseyi Muş Lisesinde okudum.1998-1999 öğretim yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünü kazandım. 2002 yılında üniversite hayatımı  tamamladım.

23/09/2002 Tarihinde Muş´un Varto ilçesinin Kalık köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak öğretmenlik mesleğine başladım.Sırayla Muş /Merkez Namık Kemal İlköğretim okulu, Soğucak İlköğretim okulu, Serinova YİBO, Üçdere İlkokulu, İstanbul/ Esenyurt Örnek ilkokulu, Muş/Merkez Yeroluk İlköğretim Okulu ve son olarak Yeşilova ilkokulunda İdareci ve öğretmen olarak görev yaptım.Bir yıl Müdür yetkililik,6 yıl kadrolu Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2019 yılında EKYS sınavları sonucunda Yeşilova İlkokuluna kadrolu müdür olarak atamam yapıldı.

2004 Yılında Muş /Merkez Tekyol İlköğretim okulunda  Asker öğretmen olarak askerlik görevimi icra ettim.

2004 yılında evlendim. Alim, Eymen ve Ahsen Meryem Adında üç çocuğum var. Eşim ev hanımı

Adres:Murat Paşa Mah. Eski Karni Yolu Üzel Sitesi C/Blok kat 5 No12. Muş/Merkez

Tel: